Sådan sletter eller blokerer du cookies

Er du usikker på hvilken data der er blevet gemt i dine cookies?

Der sker ikke noget ved at man sletter sine cookies. Hvis en hjemmeside har behov for at du bruger cookies, så gendanner den dem efter behov (som fx. til Facebook Login o.l.)

Det eneste der sker når du sletter dine cookies er at du vil bliver logget ud fra de sider du har været logget ind på tidligere og anden data som er gemt lokalt på din PC/Telefon, vil skulle indtastes igen når du genoptager brugen af hjemmesiden eller webshoppen.

Cookies er ikke skadelige og den nye GDPR og Privatlivspolitik a Maj 2018 gør, at mange moderne webshops og erhvervs hjemmesider nu giver dig, som forbruger, muligheden for at vælge de ikke-nødvendige cookies fra, så du forsat kan bruge virksomhedens webshop uden at skulle slette eller blokere dine cookies.