Alt du skal vide om Apple HomeKit

Apple HomeKit er Apples smart home system tilsvarende Google Home. Det er et system, som giver dig mulighed for at styre alle dine smarte enheder med din iPhone, iPad eller til og med Apple Watch. For at bygge et Apple-baseret smart home, skal du vide, hvad der fungerer (og hvad der ikke fungerer) sammen med HomeKit.

Hvad er Apple HomeKit - og hvordan fungerer det?

Apples HomeKit er ganske enkelt en enhed som kan styres gennem Apple Home Appen. Det er en smart løsning som er skræddersyet til dig, der bruger flere af Apples produkter og tjenester, som fx Apple Music, Apple TV og Apple Watch.

Det er stort set magen til Google Home, med den forskel at HomeKit ikke styres gennem en smart højttaler, men gennem Apple Home appen. Det betyder at du i stedet for at snakke med højttaleren, snakker direkte med Siri. Du kan fx bede hende om at tænde lyse, skrue op for varmen eller spille musik. Hvis du har et Apple Watch, kan du give en kommando direkte til enheden på dit håndled. Du kan også bruge Siri gennem Apple TV.

HomeKit eller Google Home?

Selvom du ejer en iPhone, behøver du ikke bruge HomeKit (iPhone fungerer præcis lige så godt med Google Home) – men har du flere Apple-produkter i hjemmet, kan det være værd at overveje om ikke HomeKit er smartløsningen for dig.

Mange smarte enheder fungerer lige så godt med Google Home som med Apple HomeKit. Men når det er sagt, så findes der produkter, der kun er kompatible med en af enhederne. Når du køber et smartprodukt, er det derfor meget vigtigt at tjekke kompatibiliteten eller bede os om hjælp

Smarte varmeprodukter

Smart home sikkerhed

Smart belysning